En varmepumpe er en miljøvenlig løsning

Overvejer du at gå over til varmepumpe? En varmepumpe er et miljøvenlig varmeanlæg, som potentielt kan spare dig mange penge på din varmeregning hvert år. Der findes et væld af varmepumper på markedet fra mange forskellige producenter. Vi kan rådgive dig om, hvilken varmepumpe du skal vælge, uanset om du leder efter en varmepumpe nær Varde, Agerbæk eller Grindsted.

Varmepumpe til Varde, Agerbæk og Grindsted

Den voksende konkurrence på markedet blandt producenter af varmepumper har betydet, at der findes nogle meget effektive varmepumper. Hos Agerbæk smede og VVS tilbyder vi montering og service af din nye varmepumpe. Vi har kun de bedste producenter og sælger effektive varmepumpeløsninger omkring Agerbæk, Varde og Grindsted.

Der findes tre typer af varmepumper:

  • ​Luft til luft varmepumpe
  • ​Luft til vand varmepumpe
  • ​Jordvarme

Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning til dit hjem eller din virksomhed. Dit valg af varmepumpetype afhænger af:

  • Varmepumpens placering
  • ​Dit hus og grunds størrelse
  • ​Om varmepumpen skal være den eneste varmekilde i huset
  • ​Dit budget

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe tager energien fra omgivelserne og bruger energien til varme, som sendes ud i huset. De forskellige typer af varmepumper adskiller sig ved hvilke omgivelser energien omdannes fra samt, hvordan varmen sendes ud i huset.

  • Luft til luft varmepumpen: Tager energi fra luften udenfor, og via inderdelen opvarmer det luften inde i huse
  • ​Luft til vand varmepumpen: Tager energi fra luften udenfor, bruger energien til at opvarme vand, som kan sendes i radiatorer, gulvvarme og producere brugsvandet i huset
  • Jordvarmepumpen: Tager energi fra jorden og bruger energien til at opvarme vand, som kan sendes i radiatorer, gulvvarme og brugsvand i huset

Hvad er scop-værdi?

Når vi skal finde den bedste varmepumpe til dit behov, vil vi helt sikkert komme til at tale om SCOP-værdi. Varmepumpe r producerer nemlig mere energi end den bruger. Hvor effektiv varmepumpen er, bliver angivet som en SCOP-værdi.
​Helt præcist vil det sige, at hvis en varmepumpe har en SCOP-værdi på 5, producerer den 5kW for hver 1kW den bruger. Sammen finder vi den varmepumpe, som passer bedst til dit hjem.

Agerbæk og Starup Smede VVS – Eksperter i varmepumper

At skifte varmeanlæg eller udskifte en varmepumpe, er en stor beslutning for en husholdning. Hos Agerbæk smede & VVS nær Varde er vi eksperter i varmepumper og andre varmeanlæg. Vi er KMO godkendt og kan derfor montere alle former for varmepumper.

Vi skræddersyer den bedste løsning til dig

Når du vælger Agerbæk Smede & VVS som din samarbejdspartner til valg og montering af varmepumper, sørger vi altid for at komme ud til dig og tale med dig om dine behov og ønsker. Vi ønsker at bygge vores samarbejde på tillid, og den bedste måde at skabe tillid er ved at se hinanden i øjnene.

​Vi ser det som vores fornemste opgave at forventningsafstemme med dig, så du er helt sikker på, hvad du kan forvente dig af både os og den varmeløsning, du vælger. Når vi er blevet enige om den bedste løsning til dit hjem, kan du forvente at modtage et tilbud indenfor én uge. Vi leverer og monterer varmepumpen, og vores dygtige folk sørger selvfølgelig for altid at rydde op efter dem selv, når de kører igen.

Kontakt os

Har du overvejet at skifte over til en varmepumpe eller vil du høre mere om vores andre varmepumpeløsninger? Så er du meget velkommen til at kontakte Agerbæk og Starup Smede VVS. Du kan kontakte os ved at ringe ind til 71 71 63 71 eller ved at sende en ail til agerbaek-smede@outlook.dk . Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden.