Vi er specialister i at identificere vandskader og varmelækager i deres tidlige stadier. Ved at tilbyde skånsom og præcis lækagesporing hjælper vi med at bevare din ejendoms strukturelle integritet.

Med flere års erfaring i baggagen har vi dygtiggjort os i faget og er klar til at tage imod hvilken som helst opgave, uanset størrelsen.

Vi fremstiller de fleste konstruktioner

På vores værksted hos Agerbæk og Starup Smede VVS kan vi fremstille samt svejse de fleste konstruktioner i stål og plast samt udføre maskinreparationer og ombygninger.

Drejer det sig om mindre opgaver inden for smede arbejde, svejsning i stål, plastrør/plader, maskinreparationer (landbrug og industri) samt CNC-skæring med plasma, så kan vi helt sikkert hjælpe.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os på 71 71 63 71 eller via e-mail på agerbaek-smede@outlook.dk . Vores passionerede team er klar til at levere skræddersyede lækagesporingsløsninger, der passer til dine behov. Beskyt din ejendom og investering med Tofterup Lækagesporing – din pålidelige partner mod lækageskader.

Ønsker du et tilbud på din næste opgave, så kontakt os i dag. Vi står klar til at hjælpe. Skriv eller ring til os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi har valgt ikke at angive priser på vores ydelser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger ovenfor, eller udfyld formularen under “Kontakt”, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.